субота, 24 грудня 2016 23:48

Головний зимовий напій готують з кавою та вином

Глінтвейн вважається головним напоєм холодних сезонів. Він буває червоним, білим, з вином або безалкогольним. Але, коли як не на новорічні свята варто експериментувати зі смаками. Кавовий глінтвейн допоможе по-новому подивитися на цей напій.

Автор: udoktora.net
 

Інгредієнти:

червоне сухе вино 750 мл

кави 350 мл

коньяк 150 мл

кориця 1 паличка

гвоздика за смаком

цукор 150-200 г

Приготування

Змішуємо вино, готову каву і коньяк.

Ставимо на повільний вогонь і, розмішуючи, додаємо корицю, цукор і гвоздику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадне вино зігріває в холодну погоду

Доводимо температуру до 80-90 градусів і знімаємо з вогню.

Зараз ви читаєте новину «Головний зимовий напій готують з кавою та вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути