понеділок, 08 лютого 2021 16:49

Бризоль запікають протягом пів години

Бризоль запікають протягом пів години
Час приготування 40 хвилин. Фото: povarenok.ru

Бризоль – популярна страва не лише у Франції, але й в усій Європі. Традиційно готують із курячого фаршу, цибулі, спецій та зелені. За бажанням додають сир, гриби, або часник.

Інгредієнти:

Фарш індички – 250 г

Твердий сир – 20 г

Яйця – 5 шт.

Цибуля ріпчаста – 80 г

Сметана 15% – 60 г

Сіль, перець, сушений часник, паприка - за смаком

Приготування:

У фарш додати нарізану кубиками, сіль, перець, паприку та перемішати. Збити яйця й обсмажити, як омлет на розігрітій сковороді. У готовий млинець викласти начинку, загорнути та викласти у змащену маслом форму для запікання. Для соусу натерти сир, додати сметану, паприку і сушений часник. Залити рулети. Запікати 35-40 хвилин при температурі 160-180 градусів. Подавати, прикрасивши зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишний омлет запікають у духовці: простий рецепт на кожен день

Сирний соус - універсальний. Добре поєднується з пастою, м'ясом, нагетсами або улюбленими чіпсами. Основою соусу є сир, а також молоко, борошно і спеції.

Зараз ви читаєте новину «Бризоль запікають протягом пів години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути