Бризоль – популярна страва не лише у Франції, але й в усій Європі. Традиційно готують із курячого фаршу, цибулі, спецій та зелені. За бажанням додають сир, гриби, або часник.
Інгредієнти:
Фарш індички – 250 г
Твердий сир – 20 г
Яйця – 5 шт.
Цибуля ріпчаста – 80 г
Сметана 15% – 60 г
Сіль, перець, сушений часник, паприка - за смаком
Приготування:
У фарш додати нарізану кубиками, сіль, перець, паприку та перемішати. Збити яйця й обсмажити, як омлет на розігрітій сковороді. У готовий млинець викласти начинку, загорнути та викласти у змащену маслом форму для запікання. Для соусу натерти сир, додати сметану, паприку і сушений часник. Залити рулети. Запікати 35-40 хвилин при температурі 160-180 градусів. Подавати, прикрасивши зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишний омлет запікають у духовці: простий рецепт на кожен день
Сирний соус - універсальний. Добре поєднується з пастою, м'ясом, нагетсами або улюбленими чіпсами. Основою соусу є сир, а також молоко, борошно і спеції.
Коментарі