Суддя кулінарного реаліті-шоу "Мастер шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирників з топленого молока.
Про це написав у instagram.
"Сир з топленого молока насичений корисними речовинами та неймовірними смаками. Давно мріяв знайти гарного фермера та зробити саме такі сирники, бо виходять неперевершеними. Головний секрет - в будь-якому випадку м'який сир необхідно віджати від зайвої вологи. Робимо це через звичайний, вафельний рушник. Ще один секрет - не перемішувати сирники довго - мені подобається, коли в середині бачу крупинки", - пояснює Ярославський.
Інгредієнти:
сир з топленого молока - 300 г
жовток - 1 шт.
цукор - 25 г
борошно - 25 г
Приготування:
Змішати сир, яйце, цукор та борошно. Сформувати сирники. Вироби не варто робити товстими, бо можуть залишитися сирими. Обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки, потім запекти в духовці, або досмажити ще по разу з усіх боків під кришкою. Подати зі сметаною, варенням чи згущеним молоком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька Шарлотка по-новому від судді "МастерШеф"
Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом курки Качаторі з грибами, яку легко готувати вдома. Страва в томатно-овочевому соусі ситна та соковита.
Коментарі