Рецептів приготування морсу багато, і кожна господиня його робить по своєму з медом. Хто з імбирем, медом, ваніллю, корицею. Крім зігріву, цей напій є прекрасним профілактичним засобом від багатьох недуг.
Такий антивірусний мікс ще й смачний. На приготування двох літрів морсу знадобиться лише 20 хвилин.
Інгредієнти:
Журавлина 300 г
Вода 2 л
Цукор
Мед 2-3 л
Імбир 0,3 ч. л.
Приготування:
Поставити на вогонь воду в каструлі. Коли закипить, покласти журавлину і варити 7 хв.
Додатио цукор і мед, пробувати на смак. Журавлина кисло-гіркувата, тому треба підганяти за своїм смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали новий кулінарний тренд синього кольору
Зняти каструлю з вогню. Процідити і ягоду протерти. Поставити назад на вогонь і довести до кипіння. Додати імбир і кип'ятити 5 хв.
Налити в графин і подати на стіл.
Кава допомагає вранці прокинутися і сприяє розумовому процесу. Вона може бути ще й корисною, досить додати до неї один-два секретних інгредієнта. З ними напій смакує по-новому. Наприклад, з медом, кардамоном, із перцем, цитрусовими.
Коментарі