Шоколадним може бути не тільки крем, а й йогурт. Це якраз та страва, де поєднується корисне зі смачним. Звичний шоколад має смак вишуканого десерту.
Інгредієнти:
Натуральний йогурт - 300 г
Чорний шоколад - 100 г
Сметана 100 г (15%)
Какао-порошок - 2 ст.л
Ванільний екстракт - 1/4 ч.л
Морська сіль
Приготування:
Розтопити шоколад на паровій бані. Помішувати, щоб шоколад розтанув.
Викласти сметану в глибоку миску. Змішати какао і сіль.
Коли шоколад розплавиться, додати його в сметану.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 кондитерських проривів року
З'єднати отриману суміш з сіллю і какао.
Додати йогурт, ванільний екстракт і добре змішати все в блендері.
Закрити ємність і залишити в холодильнику на годину.
Збивти і заморозити на 4-5 годин.
Коментарі