Господині уже створюють святкове меню для новорічного столу. Серед страв обов'язково будуть салати. Один із них можна подати у незвичній формі.
Спробуйте приготувати закуску у вигляді кульки. Її доволі легко готувати і не вимагає багато часу.
Кульки, приготовані з м'яса курки з додаванням яєць та сиру, обвалені в насінні та горіхах будуть дуже ніжною, ситною, порційною закускою, пише tsn.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
яйця - 2 шт.
сир твердий - 120 г
сметана - 3 ст. л.
часник - 2 зубчики
горіхи - 100 г
перець чорний мелений
сіль за смаком
свіжа зелень
Як приготувати
Куряче філе відваріть у підсоленій воді 20 хвилин. Остудіть у бульйоні і дрібно наріжте.
Яйця відваріть 10 хвилин після закипання води.
Сир та яйця натріть на дрібній тертці.
Для соусу змішайте сметану з часником, видавленим через прес. Додайте перець та сіль. Перемішайте. З'єднайте філе, яйця, сир та соус. Все добре перемішайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три фантастичні страви, які притягнуть удачу у Рік Дракона
В окрему тарілку викладіть горіхи, подрібнені на дрібну крихту.
Сформуйте з маси кульки невеликого розміру та обваляйте їх у горіховій крихті з усіх боків. Прикрасьте зеленню.
Перекладіть сформовані кульки на блюдо та подавайте до столу.
Сметану можна замінити на майонез.
Горіхи можуть бути будь-які, також можна використовувати насіння.
Куряче філе вийде надзвичайно ніжним та соковитим, якщо під час приготування додати один напій.
М'ясо буде танути в роті, якщо наприкінці влиєте трохи молока.
Коментарі