Лате - кавовий напій, який "народився" в Італії та став популярним у всьому світі. Зазвичай подається гарячим, але якщо хочеться експериментів - можна додати льоду.
Інгредієнти:
еспресо - 2 порції
молоко - 1 склянка
гарбузове пюре - 1 ст. л.
кленовий сироп - за смаком
ванілін - 1 ч. л.
кориця - за смаком
морська сіль - за смаком
лід - за смаком
Приготування:
Скласти всі інгредієнти в чашу блендера. Збити до однорідності та появи піни. Додати жменю льоду і вилити напій у чашку. За бажанням додати підсолоджувач. Прикрасити збитими вершками й посипати меленою корицею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром
Гарбузовий суп обожнюють гурмани з усього світу. Адже він багатий бета-каротином, вітамінами В1, В2, С. В страву додають моркву, картоплю, кабачки і будь-які інші овочі за бажанням.
Коментарі