понеділок, 25 вересня 2023 12:58

Як правильно смажити печериці. Хитрість, про яку мало хто знає

Як правильно смажити печериці. Хитрість, про яку мало хто знає
Перед смаженням печериці слід відварювати Фото: pinterest

Часто багато господинь викладають на сковороду нарізані печериці у сирому вигляді.

Вони починають виділяти воду, і процес перетворюється на варіння, а не на смаження, пише clutch.

Щоб цього не сталося, використовуйте просту хитрість - доведіть гриби до напівготовності, попередньо проваривши їх у воді 5 хв.

Попереднє варіння допоможе продукту заздалегідь виділити вологу, а також набути яскравого аромату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які правильно сушити гриби на зиму: способи, які найкраще збережуть аромат

Після цього відкиньте гриби на друшляк. Як тільки вода стіче - можна відправляти їх на сковороду. Це просте правило забезпечить золотистий ароматний колір та смак грибів.

Печериці – це популярні гриби, які додають смаку стравам.

З них також можна приготувати окрему страву чи швидку закуску. Однак, варто знати, чи треба чистити такі гриби перед готуванням.

Старі печериці, які потемніли, потрібно обов'язково почистити. Все тому, що на них зібралось багато бруду та пилу. Однак, якщо ви купили молоді гриби, шкірку з них знімати не потрібно.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно смажити печериці. Хитрість, про яку мало хто знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути