Рецепт дієтичного сирника, який печуть у період Адвенту – посту перед Різдвом Христовим публікує poradnikogrodniczy.pl.
Десерт солодкий, але не занадто калорійний. Секрет смаку делікатної випічки – у якості сиру.
Інгредієнти:
Сир – 500 г
Яйця – 4 шт.
Підсолоджувач – 5 ложок
Ванільний цукор – 1 пакетик
Пудинг – 1 пакетик (може бути ванільний чи вершковий)
Борошно – 1 ложка
Сіль – за смаком
Консервовані фрукти (персик або ананас)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В банановий лікер додають апельсинову цедру
Приготування:
Сир має бути добре помелений. Можна перетерти його макогоном чи ложкою. Перетерти яйця з підсолоджувачем, сіллю, ванільним цукром до пухкої маси.
Додати тертий сир і пудинг. Перемішати.
Покласти на дно форми папір. Викласти половину маси. Обваляти в окремій посудині фрукти у борошні. Викласти фрукти зверху на сирну масу. Викласти поверх решту сиру.
Пекти близько години при температурі 180 градусів.
Коментарі