пʼятниця, 22 липня 2016 11:53

4 незвичайні закуски для пікніку або просто смачного перекусу

Смачна закуска потрібна не тільки для перекусу на роботі чи в школі дітям. Вона є просто незамінною стравою на пікніку. Неважливо де він: на пляжі, в лісі чи просто в саду. Свіже повітря завжди пробуджує апетит. Саме такі оригінальні закуски швидко проженуть голод без відчуття важкості.

Грибна заправка з травами і часником

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Печериці - 450 г

Вершкове масло - 2 ч. л

Цибуля-шалот - 2 шт.

Сіль - на кінчику ножа

Перець - на кінчику ножа

Рисовий оцет - 1 ч. л

Лимонний сік - 1 ч. л

Сметана - 3 ст. лл

Оливкова олія - ​​2 ст. лл

Чебрець - 2 ч. л

Шавлія - 2 ч. л

Часник - 3 зубчики

Приготування:

Розтопити вершкове масло в сотейнику при середній температурі.

Додати дрібно порізану цибулю, сіль, перець і готувати 3-5 хв.

Зняти з вогню і додати рисовий оцет, лимонний сік і сметану. Все ретельно перемішати і відставити в сторону.

Нарізати гриби тонкими шматками. Додати до них оливкову олію, чебрець, шавлію, роздавлений часник і трохи солі.

Все перемішати і викласти на сковороду. Готувати 15-20 хвилин, періодично помішуючи.

Додати до грибів суміш. Готувати все разом ще 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

Заправка з креветками і зеленої стручкової квасолею

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Відварені креветки - 250 г

Зелена стручкова квасоля (баночна) - 150 г

Сметана - 100 г

Сік лимона - 1 ч. л

Лимонна цедра - 1/2 ч. л

Салат латук - листя (за кількістю тостів)

Сіль, перець за смаком

Приготування:

Подрібнити в блендері квасолю.

Додати лимонний сік, цедру і сметану. Якщо потрібно, додати солі і перцю.

На тости викласти листя салату, пюре з квасолі і прикрасити зверху креветками.

Заправка з білою квасолею і авокадо

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Біла квасоля - 2 банки

Розмарин свіжий - 4 гілочки

Часник - 6 зубчиків

Сік 1 лимона

Оливкова олія

Авокадо - 1 шт.

Петрушка - для прикраси

Приготування:

Розігрти духовку до 200 градусів

Подрібнити часник і розмарин. Готувати їх в невеликому сотейнику на оливковій олії, поки не з'явиться аромат.

Додати до часнику і розмарину квасолю. Готувати суміш 5 хвилин.

Викласти масу в миску і потовкти до утворення однорідної маси.

Додати сік одного лимона, сіль і перцю. Все перемішати.

Заправка з брокколі

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Брокколі - 600 г

Яйця - 4 шт.

Нежирні вершки - 8 ст. л.

Сир твердий - 200 г

Оливкова олія

Вода - 1 склянка

Сіль, перець за смаком

Приготування:

Брокколі помити, нарізати і тушкувати в оливковій олії.

Потім налити воду, накрити кришкою і тушкувати 4 хвилини, поки капуста не розм'якне.

Додати до капусти збиті яйця з вершками і тертим сиром.

Ретельно перемішати.

Читайте також:Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів

Подавати можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Зараз ви читаєте новину «4 незвичайні закуски для пікніку або просто смачного перекусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути