Морозиво у спеку є найбільш затребуваним десертом. Щоб зробити його по-новому, варто приготувати його по цих рецептах. Основа з йогурту дарує морозиву незвичайний смак, а полуниця фруктову родзинку.
Шоколадне протеїнове морозиво
Інгредієнти:
молоко - 250 мл
протеїн - 30 г
какао - 2 ч. л .
Приготування:
Розлити молоко по формах для льоду і поставити в морозилку на ніч. Вранці перекласти його в блендер і збити з протеїном, какао і 50 мл молока.
Для підсолодження додати цукор за смаком.
Отриману масу викласти в креманки і відразу подавати на стіл. Зверху посипати кокосовою стружкою або обсмаженими подрібненими горіхами.
Ягідний сорбет
Інгредієнти:
заморожені ягоди - 1 склянка
банан - 0,5 шт
лимон - 0,5 шт
мед - 1 ч. л.
Приготування:
Ягоди подрібнити в блендер і додати банан. Покласти мед та сік лимона. Ще раз збити.
Отриману масу перелити в спеціальні форми для морозива на паличці. Якщо їх немає, то можна використовувати пластикові стаканчики.
Поставити в морозилку на 2 години. Перед подачею прикрасити сорбет гілочками м'яти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найдорожчі делікатеси світу: топ-10
Тропічне йогуртове морозиво
Інгредієнти:
йогурт натуральний - 210 г
сік апельсиновий - ⅔ склянки
банани - 2 шт
цедра 1 лайма;
сік лайма - 1 ст. л .
мед - 1 ст. л.
Приготування:
Змішати в блендері до однорідного стану йогурт, мед, апельсиновий сік, різані банани, цедру цілого лайма і сік лайма.
Перелити масу у форми або креманки і поставити в морозилку на 4 години.
Щоб готове морозиво легше відокремлювалося від формочок, опустити їх в гарячу воду на кілька секунд.
Коментарі