Гарячий суп є ідеальною стравою в сніговий прохолодний день. А ще краще, якщо це крем-суп із сухариками.
Ця страва крім зігріву, ще й урізноманітнить щоденне меню. На її приготування йде всього за 20-30 хвилин.
Грибний крем-суп
Інгредієнти:
400 грам печериць
200 грам вівсянки
1 цибулина
3 штучки картоплі
1 морква сіль перець за смаком.
Приготування:
Обсмажити на олії порізані скибочками гриби і цибулю. Натерти на крупній тертці моркву і картоплю. У сотейник додати 2 літри води і вівсянку.
Коли вівсянка закипить, додати моркву і картоплю. Через 5-10 хвилин додати цибулю і гриби. Далі, варити все на слабкому вогні 10 хвилин до загустіння.
Гарбузовий крем-суп
Інгредієнти:
400 грам гарбуза
100 мл молока
1 цибулина
30 г сметани
вершкове масло
спеції за смаком.
Приготування:
Обсмажити на вершковому маслі цибулю до золотистого кольору. Додати нарізаний кубиками гарбуз і спеції. Налити воду і тушкувати близько 20 хвилин.
Потім все збити за допомогою блендера. Додати тепле молоко і ще раз збити блендером. При подачі додати сметани.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку їжу можна купити за один долар у різних країнах
Крем-суп з імбиру і моркви
Інгредієнти:
250 г моркви
2 зубчики часнику
1 ст л імбиру
пів цибулини
півсклянки 30% вершків
вершкове масло
курячий бульйон
оливкова олія за смаком.
Приготування:
Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати оливкову олію. Покласти в каструлю часник і дрібно нарізану цибулю, обсмажити їх.
Додати нарізану кружечками моркву, імбир і спеції. Налити бульйон так, щоб він покривав морква.
Коли вона розм'якшиться, суп необхідно процідити і перебити блендером. Після цього, поставити на плиту і нагріти, постійно помішуючи і додаючи вершки.
Коментарі