Лорен До із американського міста Сіетл пече оригінальні пироги. Вони мають настільки дивовижний вигляд, що важко повірити, що жінка займається цим трохи більше року.
"Зазвичай в моїй голові виникає якась туманна ідея дизайну. Потім же я просто ходжу і імпровізую, розмірковуючи наскільки добре тісто і фрукти будуть гармоніювати. Мої кінцеві продукти - це щасливі випадковості", - розповідає Ко.
Її десерти настільки складні і приголомшливо художньо оформлені, що важко уявити, як вставити в них ніж. Мало в кого підніметься рука пошкодити всю цю делікатно-влаштовану фруктову начинку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивовижні тістечка на паличці, які жаль їсти
За словами самої Лорен, прикраса випічки - це, за великим рахунком, чиста імпровізація.
Шеф-кухар Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.
Їх пелюстки мають ті самі завитки і згорблені склади, які чудово імітують справжні квіти. Щоб досягти такого рівня точності та достовірності, Остін використовує кілька підходів. Вона спочатку формування з пластикових листів пелюстки і розташування так, щоб вони виглядали як букет.
Коментарі