Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2019 06:10

Жорсткий опір — єдиний шанс зупинити війну

Мир незалежної України з путінським режимом неможливий. Президенту Володимиру Зеленському рано чи пізно доведеться це зрозуміти.

Путіну потрібно щось на кшталт Комп'єнського перемир'я 1940 року між нацистською Німеччиною і Францією. Воно розділило останню на анексовані, окуповані та вільні зони. Кремль теж прагне розчленувати Україну на анексовану — Крим, окуповану — ОРДЛО і решту, яку очолять його маріонетки.

Навіть якщо українці не будуть стріляти у відповідь, окупанти не припинять вогонь, поки не доб'ються свого. Єдиний шанс зупинити війну без капітуляції — жорсткий опір агресору. Це неминуче призведе до посилення зовнішнього тиску на Росію і виснажить її ресурси.

Путінський режим економічно слабкий та інтелектуально нікчемний. Кремль приречений на програш у гібридній війні проти країн європейської цивілізації. Україні залишається тільки протриматися до цього моменту.

Зараз ви читаєте новину «Жорсткий опір — єдиний шанс зупинити війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути