Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 16:22

Ющенкові треба якнайшвидше покращувати імідж

Директора Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталія Кулика, 30 років, втрата Віктором Ющенком народної підтримки не дивує.

— Такий низький рейтинг довіри до президента спричинений кризою всередині "Нашої України" та нестабільністю політичного курсу глави держави. А також свідчить, що люди низько оцінюють його як особистість, — каже експерт.

Він вважає, що президент та його оточення мають якомога швидше виправити ситуацію, використовуючи технології покращення іміджу. Інакше Ющенко ризикує бути забутим — так, як це сталося з колишнім президентом Молдови Петру Лучинскі після поразки на президентських виборах.

На фоні низького рейтингу президента зростання симпатій до прем"єр-міністра Віктора Януковича та лідера БЮТ Юлії Тимошенко особливо помітне.

— В електоральному полі біло-блакитних Януковичу немає рівних, — коментує глава Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній, 36 років. — У помаранчевому ж  Тимошенко поступово витісняє Ющенка.

Водночас політолог не думає, що така міцна підтримка Януковича та Тимошенко веде до більшої свободи у їхніх діях. Зокрема до подальших ситуативних союзів у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Ющенкові треба якнайшвидше покращувати імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути