пʼятниця, 09 січня 2009 16:31

Що робили ваші діти на канікулах?

Закінчилися шкільні зимові канікули. Як і все інше, відпочинок для дітей нині дорогий, отож для багатьох родин зайняти дітей протягом двох минулих тижнів було проблемою. Що ж робили ваші діти на канікулах?



Наталія Голуб, 49 років, підприємець:

— Наші старші діти вже дорослі, працюють. А наймолодший син навчається в п"ятому класі. Зараз щодня ходить на теніс, тренується в спорткомлексі, там узимку тепло. Якби не це, то й не знаю, чим би займався. У школі ніяких заходів не проводять. Розпустили дітей на канікули — і живіть як хочете. Сама за радянських часів працювала педагогом. Тоді були гуртки, культпоходи в кіно, музеї, театри.


Ігор Попов, 36 років, голова Комітету виборців України:

— Нашому синові п"ять років. Ми організували йому різноманітний і насичений відпочинок: Діда Мороза з подарунками, катання на лижах і санчатах. Ходили в ліс, смажили шашлики. Побували біля головної ялинки країни на Майдані, у декількох розважальних центрах і театрах.


Людмила Сухопарова, 52 роки, викладач інституту:

— Ліцей, де навчається дочка, організовував для учнів на канікулах поїздки в Польщу і Карпати. Вони коштували 2250 і 1200 гривень відповідно. Ми відмовилися через брак грошей. Три роки тому у восьмому класі донька їздила в Угорщину, тоді ми ще могли таке потягнути. Тепер просиділа вдома. Допомогла мені поклеїти нові шпалери в спальні. Читала українську класику, бо цього року буде проходити тестування з української мови. Каже, їй так краще засвоювати правила граматики, ніж заучувати.


Дмитро Капранов, 41 рік, видавець:

— Спочатку всі наші з братом четверо дітей відсвяткували з нами Новий рік. А другого січня відправили їх з очей подалі — із двома мамками в Болгарію. Наші дружини займаються туристичним бізнесом, тому це для нас не обходиться дорого. Андрій і Дмитро — студенти, Оксана та Сергій — ще школярі. Але для них щороку катання на бордах і Різдво за кордоном — це святе. Там і колядують, і кутю замовляють у місцевих ресторанах.

Зараз ви читаєте новину «Що робили ваші діти на канікулах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути