вівторок, 03 жовтня 2017 00:45

Росіяни є співучасниками бандитського режиму

Мені не наплювати на десятки українців, кинутих до російських в'язниць. На Олега Сенцова, доведеного тортурами в російських застінках до психічної хвороби, Станіслава Клиха, Миколу Карп'юка, Володимира Балуха й Ахтема Чийгоза.

Як і на Павла Гриба. Виродки провели цілу спецоперацію, щоб заманити юнака в Білорусь. Викрасти, порушивши білоруські закони й суверенітет, і кинути в російську в'язницю за звинуваченням у "тероризмі". Хлопця, який за станом здоров'я ніколи не служив у збройних силах і не бував на російській території.

Мені не наплювати на тисячі убитих, на мільйони людей, які живуть у постійному кошмарі під владою окупантів у Криму й на Донбасі. І на сирійських дітей, які гинуть під російськими бомбами.

А на Кирила Серебреннікова (російського режисера звинувачують у розкраданні понад $1 млн субсидії на підтримку сучасного мистецтва. — ГПУ), який брав гроші в нацистської держави — наплювати. Так само як на Олексія Улюкаєва (колишнього міністра економіки РФ судять за $2 млн хабара. — ГПУ). При тому, що останнього грубо й бездарно підставили. Але очевидний абсурд не завадить вироку. Як і по всім тим справам, на які мені не байдуже. Оскільки в Росії насправді немає судів. Як і президента, парламенту, великих бізнесменів. Є лише бандити різного калібру — від паханів до шісток — і розбірки між ними. І на них, зрозуміло, плювати.

Як і на режисера Олексія Учителя з його "Матильдою" (фільм про стосунки царя Миколи ІІ з польською балериною Матильдою Кшесинською вимагають заборонити низка громадських організацій і депутат Держдуми РФ, колишній прокурор окупованого Криму Наталія Поклонська. — ГПУ). Хотів "кримнаш" — отримай. "Православний ІДІЛ" зі штампа про російське мракобісся, перетворився на реальність. Терористична організація підпалами й погрозами бореться проти фільму й іменується "Християнська держава — Свята Русь". Це — очевидна калька з "Ісламської держави Іраку й Леванту".

Цим дегенератам насправді плювати на Миколу II і православ'я. Інакше вони громили б не кінотеатри, що збираються показати фільм про відомий історичний факт. А нищили б пам'ятники царевбивцям і організаторам репресій проти віруючих. Але в Росії і на окупованих нею територіях відкривають нові. В кримському Сімеїзі — Леніну, в російському Кірові — Дзержинському. Справа в тому, що 97 відсотків росіян рухає лише тупа злоба. Жага громити та принижувати. А ідеології і прапори — лише привід.

Так званій російській ліберальній громадськості на свого Серебреннікова теж плювати. Погаласували й розійшлися по стійлам. Жоден "майстер культури" не жбурнув нагороди в морду Путіну. Ні тепер, ні після вторгнення у Грузію чи Крим. Ось і отримують, що заслуговують.

Не треба всім бути революціонерами, тим паче тут це марно. Їдьте. Усі, хто залишаються в Росії, є співучасниками режиму. Бо платять податки в общак бандитів і вбивць. Але хоча б не множте свою провину. Не беріть криваві гроші ні на які, як здається, хороші справи. Інакше не дивуйтеся, коли по вас прийдуть. І не ображайтеся, коли на вас наплюють.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни є співучасниками бандитського режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути