пʼятниця, 08 листопада 2019 06:41

Путін оголосив зомбування російськомовних державною політикою

— Ми стикаємося зі спробами штучних, грубих спроб скоротити простір російської мови в світі. Витіснити її на периферію. Війну російській мові оголошують не тільки печерні русофоби. Активно працюють агресивні націоналісти. У різних країнах це стає офіційною державною політикою, — говорить президент Росії 67-річний Володимир Путін на засіданні Ради з російської мови 5 листопада.

Мафіозному угрупованню мало захопленої Росії. Хоче приватизувати російську мову. Її територія значно більша, ніж сама РФ. Російською говорять у всьому світі. Захистом мови можна виправдати втручання в справи будь-якої країни, де живуть російськомовні.

Зомбування російськомовних за кордоном, яким давно займається російське телебачення, тепер проголосили офіційною державною політикою РФ. Російську мову Кремль використовуватиме як "м'яку силу" в гібридній війні.

Зараз ви читаєте новину «Путін оголосив зомбування російськомовних державною політикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути