пʼятниця, 30 квітня 2010 03:10

Путін готовий з"їсти Януковича і Азарова

"Незважаючи на хуліганські витівки опозиції, все-таки це означає, що почався шлях до стабілізації політичної ситуації в Україні. І це важливий, хороший сигнал", — так прем"єр Росії Володимир Путін прокоментував ратифікацію угоди про базування флоту у Криму.

— Із уст Путіна лунають указівки, як нам жити. Українська влада безпорадна жорстко реагувати на таке відверте втручання в наші внутрішні справи, — вважає професор міжнародного права Володимир Василенко, 72 роки. — Насамперед мало би відреагувати нотою протесту МЗС. Або ж із заявою мав виступити речник уряду. Якщо ж владі це не до снаги, то на гідну відповідь мало б спромогтися суспільство. Спершу — заявами з вимогою захистити національні інтереси. Потім — демонстраціями й актами непокори.

Стосовно переговорів по флоту Путін сказав: "Мова йшла лише про одне — ціна питання. Але та ціна, яку нам викатили, вона взагалі захмарна. Я б на ці гроші з"їв би і Януковича, і вашого прем"єра".

— Тут є елементи неповаги між політиками. У Росії щодо України існує комплекс, і Володимир Путін реалізує його через свої погляди, — коментує експерт із міжнародної політики Павло Рудяков, 53 роки.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий з"їсти Януковича і Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути