пʼятниця, 18 січня 2019 05:30

Наша країна — найбільш злиденна у Європі

Автор: ФОТО надане прес-службоюпартї Основа
  Лідер черкаської ”Основи” Олександр Рибченко: ”Треба забезпечити впродовж трьох років рівень зарплати 20–25 тисяч гривень і пенсії — 10–15 тисяч”
Лідер черкаської ”Основи” Олександр Рибченко: ”Треба забезпечити впродовж трьох років рівень зарплати 20–25 тисяч гривень і пенсії — 10–15 тисяч”

"Основа" — партія економічного зростання України. Високих стандартів життя громадян можна досягти лише за умови динамічного розвитку економіки країни на рівні не менш як 10–15% щорічно. Це дозволить забезпечити Доктрина збалансованого розвитку "Україна 2030" і реалізація економічних програм "Основи", вважають у партії.

— Нинішнє мізерне зростання економіки на рівні 3 відсотків не дає можливості подолати бідність в Україні. Ситуація ускладнюється високим рівнем інфляції. Наша країна — найбільш злиденна у Європі, — каже лідер черкаської "Основи" Олександр Рибченко. — 2019 року на кожного українця буде створено валового внутрішнього продукту на суму 3,13 тисячі доларів, за прогнозами МВФ. Фонд фіксує низьке економічне зростання, що унеможливлює скорочення відставання України від інших держав регіону. У країнах Східної Європи цей показник національного багатства 2019-го досягне 11,45 тисячі доларів.

— Люди праці в Україні повинні гідно заробляти і жити, — деталізує програмні положення "Основи" Олександр Володимирович. — Цільовий показник середньої зарплати — 20–25 тисяч гривень. Це дозволить кардинально поліпшити добробут українців і повернути в країну сотні тисяч наших громадян, які працюють за кордоном. Лідер нашої партії, успішний управлінець Сергій Тарута наполягає на тому, що зарплати в Україні повинні відповідати рівню доходів у країнах Східної Європи. Середні зарплати в Польщі, Словаччині та Угорщині становлять 660–750 євро в місяць. Тому в Україні наші найближчі цілі — забезпечити впродовж трьох років рівень зарплати 20–25 тисяч гривень і пенсії — 10–15 тисяч.

Економічна програма партії "Основа" передбачає стрімкий розвиток України і створення двох мільйонів робочих місць із гідною зарплатою.

— Два мільйони робочих місць — обґрунтована цифра. При виведенні американської економіки з рецесії за 2010–2016 роки відкрили рекордні 22,3 мільйона вакансій. Ми забезпечимо нові робочі місця за рахунок відновлення ефективних виробництв і створення перспективних нових. Країна запрацює, — додає лідер партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Наша країна — найбільш злиденна у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути