середа, 09 квітня 2008 17:41

Найкраще люди запам"ятовують соціальні виплати

 

— Роздача урядом грошей запам"ятовується більше, ніж робота, пов"язана з охороною здоров"я, якістю питної води, — каже президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, 61 рік.

Влада сама так виховала людей, вважає експерт. Бо для оцінки діяльності того чи іншого прем"єра, потрібно провести серйозне дослідження позитивів і негативів. Втім, остаточну об"єктивну оцінку може дати лише історія.

— За роки незалежності я не пам"ятаю такого керівника країни, який поєднував би в собі стратегію державного діяча й енергетику, здатну втілити ці плани в життя, — каже Олександр Пасхавер. — Ні Черчилля, ні де Голля, ні Рузвельта в нас ще не було.

— Я найбільше відчула прибавку до пенсії при Януковичі, — зауважує пенсіонерка 63-річна Валентина Індучна з Нової Каховки на Херсонщині.

Каже, подобалася його вимогливість до підлеглих. Мовляв, Янукович не звинувачував попередників, а мовчки працював.

— Якби теперішні урядовці ретельно втілювали свої плани, а не шукали винуватців, то було б спокійніше і народу, і їм самим, — переконана Валентина Індучна.

Зараз ви читаєте новину «Найкраще люди запам"ятовують соціальні виплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути