середа, 16 травня 2012 05:30

Найбільше Україну принижує Янукович

Під час відвідин Донецька президент Віктор Янукович відзначився ще одним "перлом". Заявив, буцімто міжнародна спільнота принижує Україну, тиснучи на неї через справу Тимошенко та політичні переслідування.

Йому невтямки, що увесь цивілізований світ намагається допомогти піднятися нам із того дна, на яке нас опустили "проффесіонали" на чолі з "проффесором".

"Друже! Я не кривджу тебе; хіба не за динарія ти домовився зі мною?" — ці слова з Євангелія, певно, нашому горе-гаранту невідомі.

Насправді найбільше Україну за останні два роки принизив саме Янукович — конституційним переворотом, узурпацією влади, наступом на свободу слова і мирних зібрань, "Межигір'ям", вертольотами, золотим унітазом, шаленим дерибаном бюджетних коштів, різким збагаченням "сім'ї" та однопартійців, розгулом мажорництва і рейдерства і тощо, тощо, тощо.

Принизив не тільки політичних опонентів, а й чорнобильців, афганців, підприємців. Принизив власних виборців "покращенням життя вже сьогодні". Принизив кожного з нас тим, що Україна в міжнародних рейтингах скотилася до Зімбабве і Сомалі.

Але так не триватиме вічно. Бо хто принижує інших, буде принижений сам. Причому в тій же пропорції. За все й відразу.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше Україну принижує Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути