пʼятниця, 05 листопада 2010 07:13

Міліціонери грали в карти на мішках із бюлетенями

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

На місцевих виборах не обійшлося без скандальних ситуацій. Ось лише кілька з них.

У містечку Винники піді Львовом голова виборчої комісії під час підрахунку голосів почала неадекватно поводитися. Їй викликали "швидку". Медики припускають, що жінці в чай влили клофелін.

У Трускавці на Львівщині на виборчій дільниці, розташованій у школі №3, 20-річного виборця знудило на урну з бюлетенями.

На одній із виборчих дільниць Ялти розрив між кандидатом від партії "УДАР" Сергієм Хворовим і його суперником у мажоритарному окрузі "регіоналом" Віктором Ямніковим склав три голоси. Під час перерахунку Хворову здалося, що одна з членів дільничної комісії ховає під одягом бюлетені з голосами на його користь. Тому попросив жінку відійти за ріг, і  там почав зривати з неї одяг. Це побачив Ямніков і з кулаками накинувся на Хворового. Розборонила їх міліція.

У Куйбишевському районі Донецька 30-річна жінка напідпитку прийшла на виборчу дільницю у формі працівника міліції. Влаштувала скандал, мовляв, хтось пошкодив машину її чоловіка. Правоохоронцям, які затримували її, пояснила — уніформу купила, бо все життя мріяла бути міліціонером.

На одній із виборчих дільниць Одеси п'яні члени комісії зламали урну з бюлетенями. Через це підрахунок голосів розпочали лише під ранок понеділка.

В інтернеті з'явилося аматорське відео, зняте на камеру мобільного телефону. На ньому четверо харківських міліціонерів грають у карти на мішках із виборчими бюлетенями перед міськвиборчкомом. Серед картярів — лейтенант, капітан і ще двоє міліціонерів, погони яких не видно. Трьох, молодших за званням міліціонерів, покарали. А старшого групи звільнили.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери грали в карти на мішках із бюлетенями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути