пʼятниця, 27 липня 2012 00:30

Люди повірять, якщо Клички будуть разом

— Подібні програми були і в більшості українських партій. Але всі вони обманювали виборців. У них єдина надія на те, що Кличко боятиметься втратити свій авторитет і спробуватиме дотримуватися своїх слів, — каже політолог 47-річний Володимир Бондаренко про оприлюднену програму партії Віталія Кличка "Удар".

Серед пріоритетів програми — скасування законів, що працюють на корупційні схеми, люстрація влади, судова реформа, повернення повноважень київському меру, скорочення кількості дозвільних документів для бізнесу, введення відкритих виборчих партійних списків, популяризація здорового способу життя.

— У програмі Кличка є цікаві пункти, але питання: з ким він її виконуватиме? — продовжує Володимир Бондаренко. — У списку мажоритарників "Удару" — одні політичні новачки. Про таких кажуть: "Дай Боже, нашому теляті вовка з'їсти". Партійний список ще не оприлюднений. Про серйозність намірів Кличка свідчитиме, чи буде там його брат Володимир. Люди повірять більше, якщо боксери у виборах братиму участь разом.

Попереду — серпень і вересень, які в українській політиці позначаються катастрофами і замахами на життя. У цей час були аварії на шахтах і повені в Карпатах, труїли Ющенка, ударяли яйцем Януковича. Можливий справжній або спровокований замах на життя Віталія Кличка. Під Українським домом його вже труїли газом так, що зігнувся у три погибелі. А якби той газ був отруйним?

Кличку важливо пройти шлях до виборів без помилок і сповна скористатися своїм шансом. Його блідий слоган, що політика може бути щирою, нікого не переконує. Відкриття азбучних істин тільки смішать виборців. Кличку треба мати потужних консультантів — українських Макіавеллі й Нострадамусів. Тільки тоді він може успішно пройти до парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Люди повірять, якщо Клички будуть разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути