четвер, 14 травня 2009 17:56

Куди поїдете у відпустку?

Нині саме час планувати літній відпочинок. Можливостей зараз багато — як в Україні, так і за кордоном. То куди поїдете у відпустку?


Олена Левченко, 26 років, викладачка музики:

— Моя відпустка плавно переходить у декретну! Відпочиватиму вдома в Києві, та ще на дачу буду виїжджати, у село. Насолоджуватимуся місцевою природою. Адже дитинці передається настрій мами. Знаю, що за кордоном вагітність не заважає жінкам подорожувати навіть літаками, але не довіряю нашим поїздам. Та якщо чесно, нікуди й не хочеться — ні на море, ні в гори. Мабуть, інстинкт гніздування дається взнаки.


Оксана Білозір, 51 рік, народний депутат:

— Я цього року не поїду відпочивати. Відпустки не буде. Як можна дозволити собі відпочивати, коли в Україні стільки невирішених болючих проблем, і до того ж уже почалася виборча кампанія? До речі, я гарно відпочила на ці травневі свята і вихідні, й саме так, як люблю — в колі своєї сім"ї. Що може бути кращим? А взагалі люблю їздити в Крим.


Олександр Теплов, 40 років, краєзнавець:

— Цілий рік із сім"єю відкладаємо гроші на відпочинок. Беремо дві машини: в одній я з дружиною і сином, у другій — мої батьки. Їдемо майже на три тижні відпочивати "дикунами" до Азовського моря, воно тепліше й гостинніше. Там таке повітря, що навіть мені, завзятому курцю, палити не хочеться. Із собою треба взяти запас харчів, усі рибальські штуки, посуд, намети, запас сірників і теплий одяг про всяк випадок. Самі ловимо рибу і тут же на вогні її готуємо. Але їхати треба якнайдалі від цивілізації, бо інакше відпочинок буде зіпсований. Торік були в Криму: дорого, забиті пляжі, шум дискотечний.


Анна Шпак, 23 роки, адміністраторка рекламної фірми:

— Не мислю відпочинку без моря. Байдуже якого —  Чорного чи Середземного. Втім, останнє краще. Відпустка буде два тижні, але я цього разу поїду не в теплі краї, а в Росію до родичів. Буде багато розмов за столом, де жити краще. Позитивне — те, що, може, побачу білі ночі в Петербурзі й побуваю у справжній російській бані, із запашними віниками та іншим.


Олег Куницький, 37 років, програміст:

— У мене невелика фірма, яка розробляє та просуває сайти. Тому час відпустки обираю сам. Але це не означає, що я плюну на справи і махну на моря. Гроші ж потрібні, ціни скажені. Перед літом замовлень беру вдвічі більше. Іноді за комп"ютером до світанку. Мої дружина і доця живуть не в Києві, а в Каховці. Звичайно, щоб запастися енергією й оздоровити дитину, треба їхати на море. Та я любитель камерного відпочинку: щоб ніхто не турбував і все було красиво. Мене може влаштувати і дача на Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Куди поїдете у відпустку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути