Ексклюзиви
вівторок, 10 жовтня 2006 12:55

Кучма: Без взаємодії з Росією у нас не буде майбутнього

 

Другий президент України Леонід Кучма бачить позитивні зрушення в україно-російських відносинах, однак впевнений, що на колишню висоту вони навряд чи піднімуться.

- 2005 року, особливо на початку, українське керівництво, ніби навмисно намагалося погіршити відносини з Росією настільки, наскільки можливо. І перша ціна, яку ми за це заплатили, була нова ціна на газ, адже це рішення було в першу чергу політичним, - сказав він.

- Спочатку потрібно викинути з голови задні думки щодо Росії. Тоді відповідні дії підуть автоматично, - сказав Кучма, відповідаючи на запитання, які дії необхідно почати для гармонізації відносин з РФ у політичній сфері.

- Без дуже тісної взаємодії в економіці з Росією в нас немає майбутнього. Невже це важко зрозуміти? Давайте подивимося на теплі відносини "старої" Європи з Росією. Невже це тільки через повагу до президента Путіна? На мій погляд, це в більшій мірі через повагу до численних запасів сировинних ресурсів Російської Федерації, безмежного внутрішнього ринку, - сказав Кучма, повідомляє КорреспонденТ.net.

Зараз ви читаєте новину «Кучма: Без взаємодії з Росією у нас не буде майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути