вівторок, 02 липня 2013 05:43

"Київ хоче виборів"

Автор: фото надане прес-службою ”Муніципальної ліги Києва”
  Олександр Федоренко: ”Вибірка чітко показує, що столичні жителі вважають: усе, що відбувається у Києві, рухається в неправильному напрямку”
Олександр Федоренко: ”Вибірка чітко показує, що столичні жителі вважають: усе, що відбувається у Києві, рухається в неправильному напрямку”

— Київський міжнародний інститут соціології КМІС опублікував дані соцопитування з київської тематики. Результати дослідження, проведеного з 17 травня по 5 червня, явно не порадують місцеву владу, — говорить ініціатор проведеного КМІС опитування, голова громадської організації "Муніципальна ліга Києва" Олександр Федоренко, 36 років.

 

— Так, на запитання "Чи схвалюєте ви діяльність Олександра Попова на посаді голови КМДА" більшість киян відповіли негативно. А щодо столичних виборів майже дві третини городян сказали, що вважають непризначення виборів мера і депутатів Київради несправедливістю.

Окрім участі у протестних акціях, законотворчості та забезпеченні киян безкоштовною юридичною допомогою, ми як громадська організація намагаємося своє спілкування з городянами підкріплювати соціологією. Знаємо, що думають більшість киян і про владу, і про Попова, і про місцеві вибори, але все ж таки хотіли підкріпити наші знання соціологічним дослідженням. Тобто Київ хоче виборів.

Вибірка чітко показує, що столичні жителі вважають: усе, що відбувається у Києві, рухається в неправильному напрямку. Як наслідок, більшість киян убачають зміни і захист своїх інтересів у відновленні такого елемента місцевого самоврядування, як райради.

Ми пропонуємо народним депутатам подивитися правді в очі й підтримати городян, проголосувавши за призначення виборів у Києві. Ми також пропонуємо столичній владі ознайомитися з результатами опитування КМІС і, як варіант, провести додаткові незалежні дослідження. Адже перш ніж стрясати повітря надуманими причинами, чому виборів в Києві не має бути, і нахабно відбирати в людей право обирати, слід дізнатися думку народу.

Зараз ви читаєте новину «"Київ хоче виборів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути