Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2011 05:45

Фесенко відзначив політичну відповідальність Тігіпка

У проведенні пенсійної реформи вирішальну роль зіграла особистість її автора — віце-прем'єра Сергія Тігіпка. Про це каже президент Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко:

— Якби не було його "моторної" ролі, ролі людини, яка "пробиває" цей закон і через опір деяких своїх колег, і через громадську критику, то реформа могла б і не відбутися. Тому треба віддати належне Сергієві Леонідовичу — він не просто член уряду, віце-прем'єр, а й політичний діяч.

Експерт зазначає, що з пенсійною реформою Тігіпко йшов на серйозний політичний ризик й поставив інтереси країни, економічної та соціальної систем вище за свої політичні. Завдяки відданості справі, Тігіпку вдалося зберегти ядро свого електорату.

— Люди відчувають щирість дій. Його рейтинг після невеликого зниження, стабілізувався. І це дає йому великі політичні перспективи, — вважає Фесенко. — Далі віце-прем'єру варто продовжити доносити до людей суть пенсійної реформи, пояснювати, що буде змінюватися. Потрібно показати, що численні звинувачення на адресу реформи не відповідають дійсності. Із популізмом потрібно боротися, інакше буде, як у Греції.

Зараз ви читаєте новину «Фесенко відзначив політичну відповідальність Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути