вівторок, 04 жовтня 2011 06:45

"Це символічна кастрація Медведєва"

"Нудота не зникне. Звичайно, всі чекали, що Володимир Путін повернеться на посаду президента. Але коли це сталось, усі здригнулися від огиди. Ліберальний радник президента Аркадій Дворкович заявив від імені російських політологів, що слід перейти працювати на спортивний канал. А "Новая газета" опублікувала портретну галерею, як можуть виглядати Путін та його оточення за 12 років, які цей де-факто монарх проведе на російському троні. Це символічна кастрація Медведєва".

"Франкфуртер Альґемайне

Цайтунґ", Німеччина

"Робочу групу офіційного оргкомітету з підготовки до 70-х роковин трагедії Бабиного Яру створили з представників лише деяких єврейських організацій. Решту громадських та політичних організацій проігнорували. Забули про українців, росіян, ромів і людей інших національностей. Відверта зневага прем'єр-міністра і міністра культури до почуттів українців, росіян, ромів вражає. Такого хамства не було і за радянської влади, і за весь період незалежності. Це ганьба для будь-якого цивілізованого суспільства".

Історик Олександр Ткачук,

"Історична правда"

"Росія має два символи — водку та автомат Калашникова. Від одного з них відмовляється. Російське військо більш не закуповуватиме автоматів Калашникова, оскільки розробило нову модель.

Винахіднику зброї Михайлові Калашникову зараз 91 рік. "Ця новина може його вбити", — стверджує один із родичів довгожителя.

Автомат Калашникова знають завдяки надійності та легкості в користуванні. Цю зброю найбільше виготовляють у світі. АК скопіювали чимало виробників з інших країн".

"Бізнес Інтернацьйонал", Румунія

"Пожертвувати треба добробутом моєї бабці й твоєї матері, що вмикає газ і платить 400 доларів за тисячу "кубів". А платитиме 200.

Не треба триматися за якусь розвалену газотранспортну систему. Ми вже все програли, її можна демонтувати. Усе це ви, націоналісти, догралися! Газотранспортну систему треба продати за умови, що газ в Україні завжди буде за ціною російського. На все життя! І тоді буде всім добре".

В'ячеслав Богуслаєв в інтерв'ю

"Українській правді"

Зараз ви читаєте новину «"Це символічна кастрація Медведєва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути