пʼятниця, 21 вересня 2018 05:20

Благодійний фонд "Деликат" роздав 31 тисячу гривень допомоги

Автор: ФОТО НАДАНЕ БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ ”ДЕЛИКАТ”
  Денис Буря спілкується з відвідувачами заходу
Денис Буря спілкується з відвідувачами заходу

За традицією раз на місяць благодійний фонд "Деликат" проводить заходи, на яких роздає допомогу людям, які дійсно її потребують.

— Моя 9-річна донька хвора на дитячий церебральний параліч, не ходить. Треба пройти курс уколів, які зупинять атрофування рук і ніг. Щомісяця на лікування витрачаємо мінімум 3 тисячі гривень. Благодійний фонд допомагає, — каже 40-річна Оксана Слободян із Черкас.

18 вересня вона стала однією з учасників благодійного заходу. Всі отримали гроші та кошик продуктів від благодійного фонду місцевої мережі супермаркетів "Деликат". За місяць небайдужі залишили в боксах, що встановлені біля кас, понад 30 тис. грн.

— Півроку тому в тітки виявили пухлину мозку, — говорить Сергій Єрмовський, 28 років. — Почали лікування, але стан не покращився. З'ясували, що причиною захворювання стала інфекція. Щомісяця сума на лікування збільшується на 10–15 тисяч гривень. Уже не мали, де брати гроші. Місяць тому нам порадили звернутися до благодійного фонду "Деликат" за допомогою. Після цього з'явилася надія.

Цього разу грошову допомогу та продовольчі подарунки від фонду отримали 12 людей.

— Ми роздали 31 тисячу гривень благодійної допомоги. Суму зібрали через каси нашого магазину й магазинів- ­партнерів, — розповідає 28-річний Денис Буря, голова благодійного фонду та директор мережі магазинів "Деликат". — Цього місяця також розпочали акцію "Маленькі дрібниці для великої справи". На касі продавали наклейки, весь дохід від продажу яких перераховували на благодійність. Плануємо розширити асортимент "дрібничок", щоб клієнти більше допомагали благодійному фонду.

— Він існує майже два роки. За цей час ми допомогли 173 людям. Не беремо собі комісію чи відсотки за благодійну роботу, — каже один із засновників фонду Олег Хелетій. — Усе, що покупці лишили в боксах на касі — віддаємо людям. У черзі на отримання благодійної допомоги — майже 150 осіб. Щомісяця роздаємо її тим, хто потребує. Дякуємо всім відвіду­вачам супермаркетів "Деликат" і власникам магазинів-партнерів "Економ", "Економія", "Буревісник", "Казбет" Романові Дісканту й Олександрові Карпенку, які долучилися до збору коштів, установивши бокси в своїх магазинах.

Усім, хто потребує допомоги, можна звертатися на гарячу лінію благодійного фонду "Деликат" за тел. 0(96) 033 05 05.

Зараз ви читаєте новину «Благодійний фонд "Деликат" роздав 31 тисячу гривень допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути