пʼятниця, 03 лютого 2017 14:09

Дівчинка не стримала сліз щастя, отримавши на 10-річчя рушницю від батьків

Автор: Youtube
 

У США батьки зробили доньці на день народження незвичайний сюрприз - вони подарували їй двоствольну вертикальну рушницю Beretta 686 Silver Pigeon. Реакція 10-річної Преслі на подарунок, де вона плаче від щастя, була знята на відео і викликала живий відгук у користувачів соцмереж.

На відео дівчинка здирає папір із подарунка і бачить коробку з-під спортивної рушниці. Вона починає обнімати її та плакати від радості. Батьки допомагають Преслі розпакувати подарунок і дістати рушницю з упаковки. Дівчинка притискає подарунок до грудей і нескінченно дякує сім'ї за такий сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі зі зброєю намагались пограбувати склад конфіскату

Відео опублікували на офіційній сторінці італійської компанії з виробництва зброї BERETTA. За тиждень воно зібрало більше 5 млн переглядів і викликало бурхливу дискусію коментаторів.

Beretta 686 Silver Pigeon - двоствольна рушниця 12 калібру. Використовується для полювання і спортивної стрільби. У США покупка довгоствольної неавтоматичної зброї дозволена з 18 років, короткоствольної - із 21 року.
Зараз ви читаєте новину «Дівчинка не стримала сліз щастя, отримавши на 10-річчя рушницю від батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути