Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2010 12:09

Син Майкла Джексона успадкував рідкісне захворювання батька (ФОТО)

Старший син Майкла Джексона, 13-річний Принц Майкл Джозеф Джексон-молодший, схоже, успадкував від батька рідкісне захворювання вітиліго, або порушення пігментації шкіри, що виражається в зникненні меланіну, пише The Daily Mail.

Видання наводить фотографію Принца Майкла, на якій виразно видно велику білу пляму на тілі хлопчика. Фотограф зняв його в той час, коли той плавав в басейні на Гаваях разом з братами і сестрами.

Нагадаємо, Майкл Джексон не раз заявляв, що його шкіра стала білою зовсім на через пластичні операції, а внаслідок цієї рідкісної хвороби. Тепер, коли у Принца Майкла стало видно симптоми вітиліго, журналісти переконалися в тому, що він дійсно кровний син знаменитого артиста, що намагалася спростувати відразу після його смерті матір хлопчика.

Медики схиляються до того, що причиною виникнення вітиліго є нервово-ендокринні розлади. Це пояснює те, чому саме зараз хвороба почала виявлятися у сина Майкла. Адже в червні минулого року він втратив батька.

У поп-короля було троє дітей. Син і дочка народилися в шлюбі з Деббі Роу. Третю дитину - Принца Майкла II - народила невідома сурогатна мати, після того, як Джексон розлучився. Після смерті співака постійним опікуном його дітей призначена їхня бабуся Кетрін Джексон.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Син Майкла Джексона успадкував рідкісне захворювання батька (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути