16 лютого Діана Дорожкіна, Міла Нітич, гурт Пара Нормальних, травесті-діва Монро та інші зірки продемонстрували свої улюблені рецепти гарячих алкогольних напоїв на відкритті ІІ Київського фестивалю глінтвейну.
Фестиваль триватиме до 19 лютого у винному бутіку Paradis Du Vin. Три дні українські сомельє проводитимуть дегустації і майстер-класи з приготування глінтвейну, грогу, гарячої сангрії.
Рецепти зірок, смак і оформлення напою оцінював Президент Асоціації Сомельє України Дмитро Сидоренко і народне журі із гостей фестивалю.
Першими за власним рецептом готували дизайнер Діана Дорожкіна і телеведуча Соломія Вітвіцька. Діана приготувала глінтвейн з лимоном, корицею і гвоздикою. А Соломія - глінтвейн "Мокко" на основі натуральної кави і коньяку.
"Срібло" у конкурсі рецептів узяла травесті-діва Монро. Вирішила змінити правила і приготувала напій без вина. Змішала яблучний і виноградний соки, чайну настоянку і коньяк.
Кращим на думку суддів в цей вечір став імпровізований рецепт глінтвейну від Міли Нітіч. Її напій сподобався майже всім відвідувачам. Співачка отримала спеціальний приз з рук директора бутіку - набір для глінтвейну. У традиційний набір для глінтвейну зазвичай входить пляшка вина, 1 апельсин, кілька бутонів гвоздики, мускатний горіх, кориця, імбир.
Коментарі