четвер, 09 лютого 2012 12:35

Зіркові жінки-ветерани не відрізнялись скромністю на вечорі проти СНІДу
10

Хайді Клум
Фото: Фото: Reuters
Сінді Кроуфорд та дизайнер Кеннет Коул
Актриса Дженніфер Хадсон
Джуліанн Мур
Роберто Каваллі

Вчора у Нью-Йорку в Cipriani Wall Street пройшов черговий благодійний вечір фонду amfAR, чия діяльність спрямована на боротьбу зі СНІДом. На заході, де вшановувалися найбільш впливові борці із захворюванням, зібралися зірки першої величини. У програмі вечора значилися виступи Жанель Моне і Теофілуса Лондона, гала-вечеря, аукціон та церемонія вручення нагород.

Ведучою церемонії виступила Сара Джессіка Паркер. Для цієї події одна з найстильніших актрис Голлівуду вибрала розкішний рожевий туалет Oscar de la Renta і шпильки від улюбленого Manolo Blahnik.

У числі гостей опинилась і юна ікона стилю Лейтон Містер, яка на заході була з ніг до голови в чорному одязі Louis Vuitton.

Минулий вечір став справжнім тріумфом Роберто Каваллі. Жіночі вбрання цього дизайнера обрали Джуліанн Мур, Сінді Кроуфорд і Ліз Херлі, яка з'явилася в супроводі свого коханого Шейна Ворна. Крім того, на гала-вечорі Каваллі був удостоєний премії за мужність.

У числі інших номінантів церемонії виявилася також віце-президент і арт-директор Chopard Каролін Шойфеле.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові жінки-ветерани не відрізнялись скромністю на вечорі проти СНІДу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути