пʼятниця, 17 лютого 2012 17:38

Зірки показали свою вправність у приготуванні глінтвейну
5

16 лютого Діана Дорожкіна, Міла Нітич, гурт Пара Нормальних, травесті-діва Монро та інші зірки продемонстрували свої улюблені рецепти гарячих алкогольних напоїв на відкритті ІІ Київського фестивалю глінтвейну.

Фестиваль триватиме до 19 лютого у винному бутіку Paradis Du Vin. Три дні українські сомельє проводитимуть дегустації і майстер-класи з приготування глінтвейну, грогу, гарячої сангрії.

Рецепти зірок, смак і оформлення напою оцінював Президент Асоціації Сомельє України Дмитро Сидоренко і народне журі із гостей фестивалю.

Першими за власним рецептом готували дизайнер Діана Дорожкіна і телеведуча Соломія Вітвіцька. Діана приготувала глінтвейн з лимоном, корицею і гвоздикою. А Соломія - глінтвейн "Мокко" на основі натуральної кави і коньяку.

"Срібло" у конкурсі рецептів узяла травесті-діва Монро. Вирішила змінити правила і приготувала напій без вина. Змішала яблучний і виноградний соки, чайну настоянку і коньяк.

Кращим на думку суддів в цей вечір став імпровізований рецепт глінтвейну від Міли Нітіч. Її напій сподобався майже всім відвідувачам. Співачка отримала спеціальний приз з рук директора бутіку - набір для глінтвейну. У традиційний набір для глінтвейну зазвичай входить пляшка вина, 1 апельсин, кілька бутонів гвоздики, мускатний горіх, кориця, імбир.

Зараз ви читаєте новину «Зірки показали свою вправність у приготуванні глінтвейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути