Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2013 09:21

Журналісти "рознюхали", що Кейт Міддлтон народить наступного тижня

Журналісти "рознюхали", що Кейт Міддлтон народить наступного тижня
Кейт Міддлтон Фото: www.delfi.lv

У той час як герцогиня Кембриджська, за офіційними даними, стане мамою через три тижні, деякі журналісти з'ясували, що поповнення в родині королівського подружжя може статися набагато раніше.

За даними видання Daily Telegraph, малюк Кейт і Вільяма з'явиться на світ вже в кінці наступного тижня. Це при тому, що в Букінгемському палаці говорили про пологи в середині наступного місяця, а принц Гаррі навіть "вибовкав" нібито точну дату - 13 липня. Але справа в тому, що зазвичай справжній стан справ за подібних ситуаціях намагаються приховувати.

Так свого часу робила принцеса Діана, і, враховуючи моторошний ажіотаж навколо вагітності Кетрін, сама майбутня матуся вирішила наслідувати приклад покійної свекрухи. Варто тільки згадати свистопляску ЗМІ після того, як стало відомо про госпіталізацію Її Світлості у зв'язку з нездужанням на ранньому терміні вагітності. Тоді це закінчилося трагедією (одна з медсестер після жарту пранкерів вкоротила собі віку).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон не хоче знати стать дитини

Втім, поки немає жодних ознак того, що Кейт вже готова стати мамою. Так, днями вона разом з чоловіком вирушила на весілля друзів у Нортумбленд. З іншого боку, Daily Telegraph зазначає, що саме наступного тижня Вільям буде вільний від військової служби. А оскільки принц має намір бути присутнім при пологах малюка, це дає підстави вважати, що пара дійсно трохи хитрує. Як повідомили раніше в палаці, народжувати герцогиня буде в Паддінгтонському госпіталі. Вона віддала перевагу природнім пологам, жодного кесаревого розтину.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти "рознюхали", що Кейт Міддлтон народить наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути