четвер, 20 червня 2013 17:25

Кейт Міддлтон не хоче знати стать дитини

Кейт Міддлтон не хоче знати стать дитини
Кейт Міддлтон Фото: news2000.com.ua

До появи на світ первістка подружжя герцогів Кембриджських залишилося всього кілька тижнів, і журналісти з ніг збилися у спробах дізнатися подробиці майбутніх пологів Її Світлості. Нарешті, в Букінгемському палаці зглянулися над пресою і повідомили деякі деталі. А саме - де буде народжувати Кейт і хто буде поруч у відповідальний момент.

Отже, як повідомляють британські видання, малюк з'явиться на світ в Паддінгтонському госпіталі, де свого часу народжувала первістка принцеса Діана. Для герцогині буде відведена спеціальна палата, і принц Вільям буде особисто присутній при пологах. Швидше за все, в той момент принц буде перебувати на військовій базі у Велсі, але командир принца погодився надати майбутньому таткові вертоліт для настільки екстреного випадку.

Крім того, у момент пологів поруч з герцогинею швидше за все будуть її мати Керол Міддлтон і сестра Піппа. Це дещо суперечить протоколу, за яким першою дізнається і оголошує стать немовляти сама монархиня, але Кейт з Вільямом вже порушили не одне королівське правило. Втім, в цілому традиції будуть все-таки дотримані - після народження престолонаслідника буде даний залп з 41 гармати.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон прийшла на день народження Єлизавети II на останньому місяці вагітності

Також відомо, що Кейт вибрала природні пологи. Ніякого кесаревого розтину. І нарешті, найцікавіше. Як заявив представник палацу, герцог і герцогиня не знають стать малюка і не хочуть дізнаватися її до самого моменту пологів. Як пояснив один з відомих акушерів-гінекологів Британії Daily Mail, приблизно 75% пар намагаються з'ясувати, хто народиться, вже на 20-му тижні вагітності. Але Кейт з Вільямом вирішили влаштувати собі сюрприз.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон не хоче знати стать дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути