Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 13:16

Журналісти довели Леді Гагу до сліз
5

Леді Гага, яка завжди відверта з пресою і не стримує емоцій під час інтерв'ю, не впоралася зі сльозами під час зйомки для каналу HBO. Телевізійники задумали зняти документальний фільм про її тур "Бал монстрів" і поспілкувалися зі співачкою в гримерці перед її концертом в Нью-Йорку. Розповідаючи про свою популярність і фанатів, Гага несподівано розридалася.

Співачка зізналася, що відчуває величезну відповідальність перед шанувальниками і переживає, що не зможе виправдати їхню довіру.

"Я іноді відчуваю себе як школярка-невдаха, так що мені доводиться кожен ранок повторювати собі, що я суперзірка. Я переконую себе, що зможу протриматися цей день і зможу бути для фанів такою, якою вони мене хочуть бачити, - розповіла артистка. - Але іноді мені здається, що люди хочуть мене знищити. Мене не можна знищити".

"Мене не можна знищити і не можна зруйнувати моє королівство, а моє королівство - це мої шанувальники. Я борюся за кожного, хто схожий на мене, хто відчуває так само. Мені боляче, коли люди не розуміють, через що мені доводиться проходити. Вони бачать просто перуки і помаду, і не розуміють мене. Я просто хочу бути для них королевою, але іноді я себе нею не відчуваю. Я більше не хочу бути переможцем для себе, я хочу бути переможцем для них", - поділилася Леді Гага.

Розплакавшись, артистка стала молитися і просити бога надати їй куражу перед виходом на сцену.

"Будь ласка, дай мені сили бути переможцем для всіх, а не для себе, - піднявши очі вгору, промовила вона. - Будь ласка, допоможи мені бути сильною і відчувати мою силу. Будь ласка, допоможи мені бути сміливою".

Раніше в інтерв'ю артистка розповідала, що її дражнили в школі, і тепер її кривдники вимолюють квитки на її шоу.

"У школі називали мене товстою і сміялися над моєю зовнішністю. У мене був великий ніс, дуже кучеряве волосся, і в мене була зайва вага. Мені довелося придушувати свій артистизм в школі, але тепер я можу робити все, що хочу", - поділилася Гага.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти довели Леді Гагу до сліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути