Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 10:00

Леді Гага приклеїла зайві груди
8

Королева епатажу Леді Гага стала головною героїнею травневого номеру Harper's Bazaar, в якому вона поміркували про творчість, пластичну хірургію та про гроші. "Роздуми" співачки, яка приміряла кілька звично провокаційних костюмів, зафіксував відомий фотограф Террі Річардсон.

В інтерв'ю виданню Гага зізналася, що кожен день живе "між реальністю і фантазією" і що ріжки і виступаючі кістки на обличчі в неї свої, натуральні: вони "проростають", коли у неї творчий підйом. Пластику ж Леді ніколи не робила.

"Багато співаків робили, а я - ні, ніколи. Реклама невпевненості в собі через зведення в норму пластичної хірургії - це, на мій погляд, більш шкідливо, ніж творче самовираження через зміну свого тіла. Скільки моделей і актрис ми бачимо на обкладинках журналів з новими обличчями, які їм "подарувала" пластична хірургія? А в мене жодного разу пластики не було. Я артист, у мене є здатність і вільна воля вибирати той образ, в якому світ буде мене сприймати", - підкреслила Гага.

Саме на творчість, на створення нових образів, костюмів і декорацій Гага витрачає більшу частину своїх багатомільйонних гонорарів. І на друзів, яким вона обожнює робити подарунки. А, взагалі, за визнанням співачки, гроші для неї - не головне.

"Те, що для мене щось значить, - це музика. Я не хочу просто заробляти гроші, я хочу щось змінити", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага приклеїла зайві груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути