середа, 24 листопада 2021 15:07

"Зрілі стосунки" - колишня Потапа вперше розкрила деталі особистого життя

Продюсерка й ексдружина Потапа Ірина Горова вперше поділилася деталями особистого життя. Вона розповіла про новий роман.

Співзасновниця Mozgi Group зізналася, що щаслива не бути зараз заміжньою. В інтерв'ю програмі "О них все говорят" пояснила, чому так вирішила.

Автор: instagram.com/gorovaya_irina
  Продюсерка й ексдружина Потапа Ірина Горова вперше поділилася деталями особистого життя
Продюсерка й ексдружина Потапа Ірина Горова вперше поділилася деталями особистого життя

"Я настільки багато віддала, а я людина, яка віддає максимально, ніби келих наповнений був, і він спорожнів. Це не про погано, це не про сльози, коли твоя енергія віддана. Зараз, коли я нею насичуюсь, це не про кохання, не про віддачу, це про те, що ти самодостатня і щаслива", - сказала вона.

За словами зірки, в неї вперше в житті такий стан.

"Коли працюєш з артистом, ти завжди думаєш про нього, про проєкти, а тут з'явився маленький шматок, коли ти думаєш лише про себе", - пояснила Горова.

Після розлучення з Потапом 2014 року вона змогла з ним залишитися у нормальних стосунках. На бізнесі це не позначилося, і кожен залишився на своєму місці.

Автор: instagram.com/gorovaya_irina
  Після розлучення з Потапом 2014 року Горова змогла з ним залишитися у нормальних стосунках. Вони виховували двох дітей: Наталію та Андрія
Після розлучення з Потапом 2014 року Горова змогла з ним залишитися у нормальних стосунках. Вони виховували двох дітей: Наталію та Андрія

Також продюсерка поговорила і про новий роман. Вона так і не зізналася, хто став її обранцем. Але зазначила, що це "зрілі стосунки".

"У таких стосунках, які в тому ідеальному стані, про який можна лише мріяти. Це коли за рік ти жодного разу не занервувала. Ось взагалі. Форму не викладатимемо, але це просто та форма, яка, мені здається, не може бути в 20 років, не може бути в 30. Це зрілі стосунки", - поділилася Горова.

Вона розповіла про те, що "з молодими їй не цікаво".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мають бути точно не "воєнні дії" - Потап прокоментував стосунки Каменських з ексдружиною Горовою

"Не можу сказати, що я не можу на них дивитися: "О Боже", але я так багато товаришую з чоловіками, маю чітку дистанцію. Я себе не розплескую багато на рівні енергії", - додала бізнесвумен.

Продюсери Олексій Потапенко та Ірина Горова одружилися 1999-го. 2008 року з'явився на світ син Андрій. 2016-го пара заявила, що розлучилася.

Зараз ви читаєте новину «"Зрілі стосунки" - колишня Потапа вперше розкрила деталі особистого життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути