Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2019 14:11

Знову порушила традиції: стали відомі примхи Меган Маркл щодо пологів

Знову порушила традиції: стали відомі примхи Меган Маркл щодо пологів
Герцогиня Сассекська вкотре привернула увагу до своїх феміністичних поглядів

Дружина британського принца Гаррі, Меган Маркл хоче аби пологи у неї приймав не королівський акушер, а жінка, яку вона сама для себе знайшла.

Чутки про незвичні пологи герцогині Сассекської ходили ще з початку січня, та офіційно інформація щодо її забаганок підтвердилася за декілька тижнів до народження первістка, пише The Daily Mail.

Меган Маркл відмовилася від послуг лікаря-акушера, який приймав пологи у Кейт Міддлтон під час народження всіх трьох спадкоємців престолу, а також від його команди. Вона назвала їх "чоловіками в костюмах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга Меган Маркл назвала стать її дитини

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Королівські гінекологи Алан Фартінг і Гай Торп-Бестон мають звання фахівців по пологах з високим ризиком. Проте герцогиня Сассекська забажала, щоб за народження її первістка відповідала жінка-акушер. Таким чином вона вкотре привернула увагу до своїх феміністичних поглядів.

Одразу після приходу в королівську сім'ю Меган Маркл дала зрозуміти, що буде регулярною порушницею королівських правил і протоколу. Так вона відмовилась фотографуватись зі своїм первістком на ганку пологового відділення. Це порушує королівську традицію.

Зараз ви читаєте новину «Знову порушила традиції: стали відомі примхи Меган Маркл щодо пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути