субота, 06 квітня 2019 12:40

Принц Гаррі і Маркл вляпалися в скандал

Принц Гаррі і Маркл вляпалися в скандал
Подружжя вкрало назву Instagram-акаунту. Фото: "Сплетник"

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл відібрали назву свого акаунту в Instagram у британського інструктора з водіння Кевіна Кейлі.

Кевін Кейлі використовував ім'я @sussexroyal в соцмережі протягом останніх трьох років. У назві згадав своє рідне графство Сассекс і любов до англійського футбольного клуба "Редінг", повідомляє ITV News.

Інструктор виявив, що соцмережа змінила назву сторінки, не повідомивши його про це. Тепер його сторінка називається @_sussexroyal_. Кейлі розповів, що відчуває себе роздратованим, але також злегка вдоволеним. Вважає, що Instagram передав обліковий запис @sussexroyal принцу Гаррі і Меган Маркл через бездіяльність Кевіна.

У Instagram повідомили, що коли обліковий запис неактивна, соціальна мережа має право перепризначити ім'я користувача у відповідності зі своїми правилами. Сам Кевін заявив, що ставав лайки іншим і тому не розуміє, чому його акаунт визнали неактивний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл пішла проти королівських правил

"Все, що їм потрібно було зробити, це повідомити мені по електронній пошті. Вони могли написати, що члени королівської сім'ї хочуть отримати мій акаунт, і я б його віддав їм", - зазначив Кевін.

55-річний автоінструктор розповів, що дізнався, що sussexroyal більше не є його сторінкою в соцмережі після того, як отримав від свого сина повідомлення "хаха, твоєї сторінки більше немає".

Принц Гаррі і Меган Маркл офіційно переїхали у свій новий будинок у Норфолку. Так вирішили зробити, щоб уникнути надмірної уваги від журналістів, папараці та шанувальників, коли народиться їхня перша дитина.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі і Маркл вляпалися в скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути