субота, 06 квітня 2019 01:35

Не за планом: чому Меган Маркл хвилюється за пологи

  Меган Маркл хвилюється з приводу можливих ускладнень при пологах, якщо буде необхідно робити кесарів розтин.
Меган Маркл хвилюється з приводу можливих ускладнень при пологах, якщо буде необхідно робити кесарів розтин.

Чим ближче дата пологів первістка - малюк з'явиться на світ в кінці квітня, тим більше турбується герцогиня Меган Маркл про ймовірність проведення кесаревого розтину. Хоча Її Високість схиляється до природних пологів, але є деякі нюанси, які можуть вплинути на хід розвитку подій.

Меган поставилася серйозно до того, щоб забезпечити собі максимально сприятливі умови для "нормальних, природних пологів". Але не виключено, що їй доведеться відмовитися від своїх планів, пише marieclaire.ru.

Це перші в житті пологи для 37-річної герцогині. Вважається, що ймовірність ускладнень підвищується у жінок, старше 35 років. До того ж, кажуть, що Маркл чекає на двійню.

Також герцогиня і герцог Сассекські вирішили відмовитися від пологів в крилі Ліндо госпіталю Святої Марії, де зазвичай з'явилися на світ королівські спадкоємці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл збирається віддати свою дитину до американської школи

"Меган нервує з приводу можливих ускладнень, при яких буде необхідно екстрений кесарів розтин, і їй не хочеться випробувати той тиск, який незмінно виникне у дверей лікарні. Як будь-яка жінка, яка народжує первістка, вона переживає за сам процес. А оскільки вік Меган більше 35 років, її вважають "вікової" породіллею, у якій можуть виникнути деякі труднощі при пологах", - розповів інсайдер.

 

Подружжя Сассекських офіційно переїхали до Фрогморського котеджу у Віндзорі. І цілком ймовірно пологи Її Високості пройдуть в госпіталі Фрімлі-Парк в Сурреї.

Герцогиня Меган ретельно вивчає техніку гіпнопологів, а також майбутній мамі проводяться сеанси акупунктури. Голковколюванням Її Високості займається відомий в Британії фахівець Росс Барр. "Щоб допомогти Меган розслабитися і відпочити, регулярно проводяться сеанси акупунктури. Це дуже добре впливає на кровообіг, особливо на приплив крові до матки. Герцогиня планує робити голковколювання до самих пологів ", - повідомив інсайдер з оточення Барра.

Меган і Гаррі звернулися за допомогою до фахівця з акупунктури ще торік з проханням допомогти їм впоратися зі стресом перед королівським весіллям. У той же час деякі друзі з оточення пари розповіли про вивчення герцогинею техніки "гіпнопологів". Методика з прийомами глибокого дихання дозволяє полегшити біль під час переймів. "Меган налаштована на природні пологи, якщо це буде можливо. Її мати дуже захоплена всім, що пов'язано з натуральністю, і оскільки Меган вихована відповідно до принципів усвідомленості, для неї це важлива частина планування пологів", - розповів інсайдер.

Також Сассекським знайшли доулу - помічницю при вагітності і під час пологів, яка, на відміну від акушера, підтримує породіллю немедикаментозними способами (масаж, дихальні вправи, рефлексотерапія). Меган зверталася за консультацією до відомої в Північному Лондоні доули Лорен Мішкон, причому сама жінка на пряме запитання відповіла ухильно: "Навесні я зайнята. Я не можу про це говорити".

5 правил королівських пологів, які не порушуватимуть Меган і Гаррі

1. Не повідомляти стать дитини до пологів

Стать дитини стане відома широкому загалу тільки після пологів. Це давня традиція, і Гаррі з Меган дали чітко зрозуміти, що мають намір її дотримуватися. При спілкуванні з шанувальниками на питання "Хлопчик чи дівчинка?" Герцогиня зазвичай відповідає, що шанси 50/50. Втім, коли в жовтні на одному із заходів "Ігор Нескорених" одна з шанувальниць крикнула принцу Гаррі: "Сподіваюся, це дівчинка!". Його Високість зауважив: "Я теж на це сподіваюся!"

2. Королеві першій повідомлять про народження дитини

І тільки потім про появу дитини розповідають всім іншим родичам і публічним персонам (прем'єр-міністру та іншим).

3. Дитину назвуть на честь одного з відомих родичів

Члени королівської сім'ї зазвичай називають своїх дітей на честь одного зі своїх родичів. Цієї традиції дотримувалися принц Вільям і герцогиня Кейт, і, цілком ймовірно, Гаррі і Меган вчинять так само.

4.У малюка буде особлива ковдра

Невелика компанія в Ноттінгемі G.H.Hurt & Son понад сто років виробляє мереживні ковдри ручної роботи, одяг і аксесуари для новонароджених, і за останні кілька років саме моделі G.H.Hurt & Son користувалися популярністю у членів королівської сім'ї.

5. За пологами буде стежити команда акушерок

При народженні королівського малюка традиційно присутні не одна, а кілька акушерок. Зокрема, при появі на світ принцеси Шарлотти поруч з Кейт Міддлтон було три акушерки. "При пологах виникають різні ситуації, і вкрай важливо не тільки мати можливість зв'язатися в будь-який момент з фахівцем по телефону, але й щоб поруч знаходився той, хто здатний допомогти, якщо щось піде не так" - кажуть фахівці.

Зараз ви читаєте новину «Не за планом: чому Меган Маркл хвилюється за пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути