субота, 06 липня 2019 01:35

Знаменитості, які не приховують своєї орієнтації
10

Про одностатеву любов серед акторів ходить чимало легенд: мовляв, творче середовище зобов'язує.

Попри те, що актори і актриси в усі часи були у всіх на виду, багато аспектів їхнього життя приховувалися від громадськості. І якщо подробиці гетеросексуальних романів кінозірок було прийнято обговорювати і навіть смакувати, то актори-гомосексуали часто приховували своє особисте життя.

В наші дні зізнання зірки в гомосексуальності вже не здатне ані зруйнувати кар'єру, ані позбавити любові шанувальників. Але на такий сміливий вчинок досі можуть зважитися не всі. Та є десятка тих, хто взяв на себе сміливість розповісти правду про себе і свої стосунки.

Руперт Еверетт. Він ніколи не приховував орієнтацію від ближнього кола, але розповісти про себе широкому загалу зважився тільки в 1989 році.  Після визнання на Руперта обрушився вал критики.  Через 20 років після камінг-ауту, в 2009 році в одному з інтерв'ю Руперт порадив акторам-геям ніколи відкрито не заявляти про свою орієнтацію, якщо вони не хочуть розпрощатися з успішною кар'єрою.  Втім, приклади більш молодих його колег це твердження спростовують.
Джим Парсонс. Життя Джима змінилася "завдяки" Шелдон Лі Куперу - фізику, якого він зіграв у серіалі «Теорія великого вибуху».  Актор відразу став популярним.  Кілька років в пресі ходили чутки про те, що Джим, можливо, гей.  Домисли виявилися правдою: у 2012 році Парсонс зізнався про свої 10-річні відносини з арт-директором Тоддом Співаком.  Якийсь час в пресі ходила інформація про таємне весілля Тодда і Джима, але довгий час це не підтверджувалося, поки, в 2017 році, пара все-таки не узаконила відносини.
Ендрю Скотт. Він почав свою кар'єру в 1995 році, але визнання і популярність прийшли до нього лише після 2010 року завдяки ролі професора Моріарті в серіалі BBC «Шерлок».  Ірландський актор ніколи не приховував своєї сексуальної орієнтації, а в 2013 році вперше публічно заявив, що віддає перевагу чоловікам.  Ендрю також повідомив, що близькі люди зрозуміли його і не засуджують.
Джоді Фостер. Актриса зробила камінг-аут в 2007 році, коли на одній з церемоній нагородження розповіла всьому світу, що ось вже 14 років живе з жінкою.  Тодішньою її обраницею була продюсер Сідні Бернард.  Шанувальники Джоді думали, що справа дійде до весілля, але цього не сталося.  Сінді і Джоді розлучилися.  Потім в актриси були романи з режисером Синтією Морт і співачкою Софі Б. Хоукінс.  У 2014 році Джоді узаконила відносини з актрисою Олександрою Хедісон.  У Джоді є двоє синів, але ім'я батька дітей Фостер не розголошує.
Крістен Стюарт. Чутки про бісексуальність актриси поповзли після її розлучення з Робертом Паттінсоном.  Тоді Крістен почала зустрічатися зі своєю колишньою асистенткою Алішею Каргайл.  Відносин дівчата особливо не приховували: їх бачили разом на відпочинку в Малібу і заставали на прогулянках, коли вони трималися за руки.  З чуток, Стюарт і Каргайл навіть збиралися жити разом в особняку Крістен в Лос-Анджелесі, але до цього справа не дійшла - незабаром вони розлучилися.  Але Крістен недовго залишалася одна: після кількох швидкоплинних романів (теж з жінками) в кінці 2016 року в неї почалися відносини з топ-моделлю Стелою Максвелл.  Але в минулому році вони розлучилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романи зірок, які так і не закінчилися весіллям

Зараз ви читаєте новину «Знаменитості, які не приховують своєї орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути