вівторок, 02 липня 2019 01:35

Романи зірок, які так і не закінчилися весіллям
11

Іноді здається, що для знаменитостей розлучатися, так і не обмінявшись кільцями, улюблене заняття.

Знамениті пари встигли довести до банкрутства десятки тисяч людей, які робили величезні ставки на їх швидке весілля: адже їх романи були такі красиві, інтерв'ю так відверті, а розставання такими несподіваними. І все-таки навіть в ідеальних парах в останній момент щось може піти не так: то він раптом побоїться відповідальності, то їй раптово захочеться романтики з ким-небудь іншим. У будь-якому випадку очікувані весілля так і не відбулися. А шкода, адже у цих зірок були дійсно красиві історії кохання, пише marieclaire.ru.

Леонардо Ді Капріо і Бар Рафаелі. Ця історія, мабуть, найзагадковіша - любов, заручини і весілля, яке так і не відбулося.  Закохані офіційно оголосили про своє рішення бути разом ще в 2006 році і протрималися разом до 2009. Правда, тоді відносини так нічим і не закінчилися - пара розлучилася.  У 2010 році Рафаелі і зірка «Титаніка» знову зійшлися.  26 березня того ж року Леонардо Ді Капріо і Рафаелі офіційно оголосили про перерву в стосунках.  З літа 2010 пара знову стала зустрічатися. Лео зробив навіть Бар офіційну пропозицію.  Але перед весіллям, в травні 2011 року, наречений і наречена знову розбіглися, залишивши всіх у здивуванні. Зараз Бар одружена з бізнесменом Аді Езра, з яким вона зустрічалася три роки до їх весілля в 2015 році. У подружжя є дві дочки.  А Ді Капріо й досі неодружений.
Джастін Тімберлейк і Кемерон Діаз. Роман Тімберлейка і Діаз почався в квітні 2003 року і тривав майже чотири роки, ось тільки офіційного оформлення відносин так і не сталося.  А час підтискав - різниця у віці у зоряної пари була значна - Діаз була старша за свого коханого на дев'ять років. У серпні 2004 року папараці помітили на пальці Кемерон Діаз кільце з діамантом - одразу з'явилися чутки, що молоді побралися.  На що Діаз заявила: «У мене є фобія зобов'язань.  Я не хочу заміж".  Мабуть, цей страх опинитися «окольцьованою» і привів до розриву відносин колись палко закоханих голлівудських зірок.
Бред Пітт і Гвінет Пелтроу. Вони познайомилися в 1995 році на зйомках фільму «Сім».  «Їх взаємне притягання було таке очевидне, що, здавалося, в повітрі пролітали електричні розряди!» - згадував їх колега по зйомках, актор Морган Фрімен.  Рік по тому пара оголосила про заручини.  Бред називав наречену «любов'ю всього свого життя і своїм ангелом», але ще через рік одружуватися передумав, покликавши через кілька років до вівтаря актрису Дженніфер Еністон.
Шон Пенн і Скарлетт Йоханссон. У цієї парі різниця у віці була 24 роки.  Вперше чутки про їхній роман з'явилися в лютому 2011 року, тоді говорили, що відносини у закоханих розвиваються більш ніж стрімко.  Скарлетт переїхала до Пенна в Малібу і облаштувалася в його особняку.  Всі обговорювали кругленький живіт Йоханссон і говорили про швидке весілля, але літом поповзли чутки - тепер уже про розставання акторів.  Ініціатором розлучення в цій парі був Шон Пенн, який, як виявилося, зовсім не збирався одружуватися, а будь-які натяки на спільне життя до сивин викликали у нього жах.
Х'ю Грант і Ліз Герлі. Вони познайомилися на зйомках фільму «Пливучи за течією».  Йому тоді виповнилося 26, а їй - 21. Ліз стала для коханого всім - турботливою матусею, строгим продюсером, люблячою жінкою.  Але в 1995 році Грант став героєм скандалу.  Пізно ввечері актор був заарештований поліцією Лос-Анджелеса за порушення суспільної моралі - актора застали з повією в машині, припаркованій в одному з районів міста. Дівчині, яка була в машині знаменитості, пощастило куди більше - темношкіра красуня Дівіна Браун, що прославилася через зв'язок з актором, тепер навіть знялася в кіно.  Після гучної історії пара Герлі-Грант протрималася ще  п'ять років, всі чекали щасливої розв'язки, але міцного союзу так і не вийшло.  Як говорила потім Ліз, вони просто один одному «страшно набридли».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіноплакати, які були заборонені через надмірну відвертість

Зараз ви читаєте новину «Романи зірок, які так і не закінчилися весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути