Ексклюзиви
субота, 12 червня 2021 14:43

Життя продовжується: Вакарчук приголомшив заявою про свою родину

Життя продовжується: Вакарчук приголомшив заявою про свою родину
Вакарчук розлучається із дружиною після 20 років шлюбу. Фото: viva.ua

Український співак Святослав Вакарчук приголомшив новиною про розлучення. Він був одружений 20 років із Лялею Фонарьовою.

Про це артист написав у Instagram.

"Я дуже рідко пишу про особисте, але цей допис саме такий. Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все", – оголосив артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 дітей, численні зради та довготривалі розлучення – які зіркові пари розірвали стосунки після 20 спільних років

За словами виконавця, життя продовжується тому просить утриматись всіх від додаткових запитань щодо розриву.

У Лялі від попереднього шлюбу є донька Діана, з якою у Святослава склалися чудові стосунки. Дівчина працює у команді Вакарчука.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук і реп-виконавиця Alyona Alyona випустили спільну відеороботу на пісню "Країна дітей". Кліп знімали на початку травня в Лисичанську Сіверськодонецького району.

Композицію присвятили 15-річному Данилу Дідіку, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в лютому 2015 року в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Життя продовжується: Вакарчук приголомшив заявою про свою родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути