Ексклюзиви
неділя, 15 вересня 2019 12:40

Жити залишилось кілька днів - став відомий стан Заворотнюк

Жити залишилось кілька днів - став відомий стан Заворотнюк
В акторки Заворотнюк остання стадія раку мозку. Фото: КП

Російська актриса Анастасія Заворотнюк зараз у штучній комі.

Їй залишилось жити лічені дні, повідомив продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін, який спілкувався з лікарями Анастасії, передає КП.

"Вона зараз у комі, непритомна, нікого туди не пускають, окрім чоловіка. Я вчора зателефонував лікарям, котрі її ведуть, спитав - можна навідати? Кажуть, ні - ми її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй лишилося жити кілька днів. Усі можливі методі лікування вона пройшла, але почалася стадія - набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі", - сказав він.

Про рак мозку у Заворотнюк Разін дізнався півроку тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя прекрасна няня": у Заворотнюк виявили останню стадію раку мозку

"Тоді вона вже скаржилася на погане самопочуття. А в Польщі все прискорилося - це ж миттєво розвивається, порятунку практично немає", - зазначив він.

"Настя давно розуміла, що це все. І рідні її готуються до того, що вона піде. Це дуже страшно. Вона так раділа народженню доньки, все щойно почало налагоджуватися", - поділився Разін.

Московські лікарі припинили інтенсивну терапію зірки серіалу "Моя прекрасна няня", актриси Анастасії Заворотнюк. Відповідне рішення було прийняте 14 вересня, після погіршення стану артистки.

Зараз ви читаєте новину «Жити залишилось кілька днів - став відомий стан Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути