пʼятниця, 11 травня 2012 14:05

Зіркові мами танцювали під пісні Ольги Сумської
29

Мама Сніжани Єгорової (ліворуч) та мама Антона Мухарського
Фото: Фото: Наталя Чубенко
Юлія Айсіна
Мама Олени Вінницької (ліворуч) та мама Сергія Большого
Співачка Ольга Крюкова з мамою

Українська дизайнерка Юлія Айсіна в четвер зібрала зіркових мам, щоб відмітити свято день матері. Вечірка пройшла в столичному ресторані "Смородина".

"Дівчатка, дорогі мої, зі святом вас", - зустрічає на вході гостей Айсіна.

На святі гостей пригощають м'ясними закусками. Під них подають червоне вино.

"Ніколи не приймала подібних запрошень, а от сьогодні щось стукнуло і думаю: "Піду". Тим більше і Альонка наполягала на цьому. І знаєте, мені дуже подобається. Інших зіркових мам я не знаю. Може, сьогодні і познайомлюся", - каже мама співачки Альони Вінницької Валентина Василівна. На вечірку вона прийшла разом зі свахою — мамою чоловіка доньки Сергія Большого.

Окрім них завітали мами телеведучих Сніжани Єгорової та Антона Мухарського, Даші Калатай, співачок Ірини Білик та Аліни Гросу та мама акторки Ольги Сумської - Ганна Іванівна.

"Мене фотографуйте тільки так, щоб я красіва вийшла, - просить мама Гросу Анна Андріївна. - Ану покажіть, яка я там вийшла? А сайдьот".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Чорні груди і розчепірені ноги: в Києві пройшла "розкішна" вечірка для бомонду

Гостей розважали артисти Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Вони заспівали кілька пісень. Під них зіркові мами пустилися в танець. Найактивніше танцювала мама Сніжани Єгорової.

Окрім цього на святі мам задаровували подарунками. Так, їм дісталися пляжні капелюшки, пошив ексклюзивних купальників від Юлії Айсіної, поїздки в Одесу, безкоштовні обстеження в клініці "Борис" та безкоштовні хімчистки.

"Ну, мамо, нарешті я почищу всі свої сукні", - зраділа Ольга Сумська, коли Ганні Іванівній вручили подарунковий сертифікат на хімчистку одягу.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові мами танцювали під пісні Ольги Сумської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути