четвер, 19 травня 2011 18:29

Зірки пропагували безпечний секс
16

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Минулого четверга в ресторані "Da Vinci Fish Club" українські зірки зібралися, щоб розповісти про безпечний секс. Одягнули футболки із різними закликаючими написами, які придумали самі.

Телеведучий Юрій Горбунов написав, що вірить в силу телебачення і в нього з глядачами безпечний секс. Проте більшість зірок і гостей заходу були у футболках з написом "Красотки або справжні чоловіки за безпечний секс". Окрім того кожен гість міг сам придумати собі напис на футболці. Через тиждень її привезуть замовнику. Це коштує 250 грн. Такі футболки пропонують купувати всім гостям 15 ресторанів мережі "Козирна карта".

"На столі лежать буклети і офіціанти пропонують купити. І народ адекватно реагує на такі пропозиції. Тим більше, такі футболки купують не заради одягу, а просто висловити свою позицію", - підкреслив Павло Пімінов із фонду "АНТИСНІД".

Пропагувати людей за безпечний секс прийшли гімнастка Ліля Подкопаєва, дует "Алібі", художник Ілля Чічкан із Машою Шубіною, телеведучі Василіса Фролова, Юрій Горбунов, Олександр Педан. Більшість вечірки зірки просиділи на терасі ресторану.

За виручені від продажів гроші фонд вже купив 5 тис захисних масок та 10 тис захисних рукавиць. Їх розвезли по п'яти столичних лікарнях. До кінця року такими захисними матеріалами планують оснастити ще п'ять лікарень.

Зараз ви читаєте новину «Зірки пропагували безпечний секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути