четвер, 21 липня 2011 16:52

Зірки падали у воду під час регати
32

Фото: Фото: Андрій Шматов

Минулої середи українських зірок запросили на зіркову регату до заміського ресторану в Конча Заспі "Барбарис". Пригощали фруктами, канапками з м'ясом, фруктовими коктейлями.

За одним столиком сидять співак Віталій Козловський, режисерка Оксана Байрак та актриса Ольга Сумська.

"Я катаюсь, але рідко. В усіх моїх друзів є хороші яхти. Я катався як на дуже потужних, так і на середніх яхтах. Як вид спорту яхтинг мені не подобається, а от відпочивати, то інша справа. Особливо, з хорошими друзями. Можливо, куплю собі яхту, але не раніше, ніж в 35 років. І то, якщо матиму сім'ю. Бо мені одному вона не треба. Я собі можу квартиру купити чи ще одну машину для зручності", - розповів співак.

Через півгодини на регаті сходяться співаки Саша Пономарьов, Віктор Павлік, Іван Дорн.

"Папараці, я тут. Знімайте! Свєтуля, ходи сюди, сфотографуємося", - кличе жінку в білому капелюсі столичний скульптор Олег Пінчук.

Українських зірок розбивають на команди по п'ять людей в кожній. Кожній команді одягають різного кольору футболки і відправляють на чотири білосніжні яхти.

"Це круїзні яхти. Як би вони не нахилялась, все одно стануть на своє місце. Не бійтесь. І тримайтесь за все, що не хитається", - радять перед регатою інструктори.

На Дніпровській затоці в Конча Заспі зірки змагаються півтори години. За цей час роблять три запливи. Виграє команда "чорних".

"Після регати треба випити вина або кухоль пива. Інакше ви не відчуєте всього кайфу", - радять яхтсмени.

Зірки пригощаються холодним пивом. Пономарьов відпиває кілька ковтків і сідає за кермо бордового мотоцикла "Хонда".

Після регати один із яхтсменів розповідає, хто приїздить кататися на яхтах.

"Ви ж бачите які тут люди живуть? В них і свої яхти в гаражі є. А взагалі на яхтах зараз модно кататися серед топ-менеджерів українських міжнародних компаній. Бо пити горілку і гуляти до ранку — це вже вчорашній день. А яхтинг — це як гра в шахи. Треба розробляти стратегію, як перемогти суперника. Так само як і в бізнесі", - наголошує яхтсмен.

Година прогулянки на яхті коштує 250 євро.

Зараз ви читаєте новину «Зірки падали у воду під час регати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути